Pentru blat, bati albusurile spuma tare cu zaharul ,adaugi galbenusurile treptat si la final pui faina cernuta cu praful de copt,scortisoara,cafea si cacao. Amesteci usor de jos in sus. Ungi si tapetezi o forma de tort, torni aluatul si coci blatul in cuptorul preancalzit 30-40 de minute. Il lasi sa se raceasca in forma dupa care il tai in trei parti pe orizontala.
Pentru crema: amesteci laptele cu praful de budinca ,zaharul si pui pe foc mic pana se ingroasa ,amestecand continuu. Lasi la racit ,incoroporezi untul moale si aromezi cu romul si cafeaua. Intinzi crema pe primul blat acoperi cu a doua parte de blat si dai la rece sa se intareasca.
Intre timp,fierbi sucul de cirese cu zaharul si praful de budinca. Adaugi ciresele fara samburi si fierbi putin. Asezi imediat crema cu cirese pe al doilea blat si acoperi cu ultima parte, dai din nou la frigider ca sa se intareasca. Scoti tortul din frigider il glazurezi si il ornezi dupa preferinte.