Tort de biscuiti cu miez de lapte

de amalia01 in Torturi, 29 Apr 2013 | 4274 vizualizari

 

De ziua sotului meu am vrut sa creez un tort mai deosebit...musafirii au zis ca am reusit...

 

INGREDIENTE

blat:

  • 500 g biscuiti simpli
  • 5 lingurite cacao instant
  • 100 ml apa calda

crema:

  •  225 g branzica “miez de lapte” 
  • 100 g unt 
  • 5 linguri de zahar 
  • 200 ml frisca vegetala 
  • 2 plicuri de intaritor pentru frisca;
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu miez de lapte:

Crema:

Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita;

Se amesteca cu untul;

Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul;

Frisca se bate impreuna cu intaritorul;

Se amesteca fisca si crema de branza si se omogenizeaza bine cu ajutorul mixerului;

Se ia o forma de tort cu peretii detasabili;

Din cacaoa instant si apa se face un sirop in care vom inmuia biscuitii;

Montare:

Se aseaza in forma cate un strat de biscuiti si unul de crema,incheind cu crema;

Se da la rece cca 1 ora;

Se detaseaza peretii si se orneaza dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Lavinia 1

29.04.2013, 18:54

Foarte frumos La multi ani sotului!

Rocsi 1

29.04.2013, 20:32

La multi ani pentru sotul tau!

Panacris 1

12.05.2013, 21:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti