Tort cu visine si frisca

de reisnaor_2006 in Torturi, 3 Iul 2014 | 3637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 4 lg de faina
  • un praf de sare
  • visine
  • 200 ml frisca
  • sirop de brad (ptr. insiropat blatul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu visine si frisca:

Albusurile se bat impreuna cu sarea, zaharul si adaugam treptat galbenusurile si faina. Compozitia se toarna intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor 30 de minute.

Visinile le curatam de samburi,le spalam si adaugam peste ele zahar.Cand blatul este gata il lasam la racit si il taiem in jumate.Insiropam blatul cu suc facut din sirop de brad,adaugam un strat de frisca,unul de visine,iara frisca si jumatea cealalta de blat pe care o ornam la fel.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Gustul siropului de brad si visina usor acrisoara este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu visine si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort "Deliciul copiilor"