Blatul:
Crema 1:
Crema 2:
Crema 3:
Blatul
Se separa ouale.
Albusurile se bat spuma cu un varf de sare si jumatate din cantitatea de zahar .
Galbenusurile se amesteca cu restul de zahar .
Se adauga galbenusurile peste albusul batut spuma, aromele si treptat faina .
Se da la cuptorul incins 25-30 min.
Intre timp ne ocupam de creme .
Crema 1
Continutul unui plic il mixam cu laptele si toate aromele pana devine o crema destul de groasa . Se da la rece.
Crema 2
Continutul unui plic il mixam cu laptele adaugam treptat ciocolata , nuca si restul aromelor apoi se da la rece.
Crema 3
Continutul unui plic il mixam cu laptele si restul aromelor si se da la rece .
Dupa ce blatul s-a racit il taiem in 2 si incepem asamblarea .
Eu am pus prima data crema de vanilie , blatul , crema de cicolata , din nou blatul si la sfarsit am ornat tortul cu crema de vanilie .
Pentru decor am folosit cicolata de menaj .