Blat-mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul,zaharul vanila si mixam pana devine o spuma lucioasa ca la bezea,adaugam galbenusurile mixand dupa fiecare.
Adaugam in fir subtire uleiul,apa,faina,praful de copt,nuca si amestecam cu o paleta cu miscari unsoare.
Turnam compozitia intr-o tava tapetat cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care taiem blatul in 3 felii
Crema-intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele,frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se topeste,lasam sa se raceasca foarte bine.
Dupa ce sa racit mixam pana ce isi dubleaza volumul,adaugam piersicile(scurse de zeama)tocate marunt si amestecam bine,
Crema de ciocolata-intr-un ibric adaugam ciocolata,frisca si amestecam pana ce se topeste,lasam sa se raceasca dupa care o mixam pana isi dubleaza volumul,
Ansamblare-pe un platou asezam prima foaie-crema de piersici-foaie-crema de ciocolata-crema de pirsici-foaie imbracam tortul in frisca si dam la rece 30 min.
Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca,lasam cateva secunde sa se raceasca dupa care turnam pe marginile tortului,dam la rece 30 min,