Tort cu crema de iaurt si frisca

de Teo in Torturi, 15 Mar 2013 | 11119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza Fagaras
  • 250 g zahar pudra
  • 500 ml frisca lichida
  • 400 g iaurt cu visine
  • 3 plicuri gelatina
  • 2 rulade cu crema de cacao
  • 300 g piscoturi
  • 1 borcan compot de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de iaurt si frisca:

Asezam piscoturile in tava de cozonac cu folie. Taiem din fiecare piscot pana la inaltimea tavii.Dizolvam gelatina cu zeama de compot. Branza dulce o amestecam cu zaharul, vanilia, iaurtul, gelatina si frisca batuta.

Asezam 1/2 din crema in forme, iar la jumatate am adaugat felii de rulada, peste care am adaugat restul de crema.

Peste crema am asezat piscoturi si am dat formele la rece. Deoarece nu mi-au ajuns piscoturile si pt a doua forma am tapetat forma cu felii de rulada.

A doua zi, cand am rasturnat formele am ornat cu 2 pliculete de gelatina rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de iaurt si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe si frisca