Tort cu crema de banane

de ala_oancea in Torturi, 2 Noi 2009 | 25332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 80 gr fulgi de cocos
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 2 banane
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de banane:

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate sa adauga cocosul, in cealalta faina si cacaoa. Se coc cele doua blaturi si se lasa sa se raceasca.
Bananele se fac piure cu robotul, adaugand si vreo 2-3 linguri de frisca lichida. Restul de frisca se bate cu mixerul si se imparte in doua. Intr-o jumatate se adauga piureul de banane si zahar pudra dupa gust si se mixeaza bine. Se toarna crema peste blatul de cacao, se pune peste crema blatul de cocos si apoi se orneaza cu restul de frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort