Tort cu budinca de casa, frisca si fructe

de Dea_Dea in Torturi, 25 Mar 2013 | 14155 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

25.03.2013, 13:19

Micutza Luana 1

25.03.2013, 13:52

bun bun

gaby_gabytza 1

25.03.2013, 13:57

ce bunatate

Bucataras Monica 1

25.03.2013, 13:57

super bun , de multe ori si eu folosesc aceasta crema

Bya Ralu 1

25.03.2013, 13:58

yammy

Geanina87 1

25.03.2013, 14:06

Dea_Dea 1

25.03.2013, 14:06

Ma bucur tare mult ca va place !!

sebirizescu 1

25.03.2013, 14:45

bun

Merisor 1

25.03.2013, 14:48

Dea_Dea 1

25.03.2013, 15:01

Multu

Lau 1

25.03.2013, 15:27

harnicuta

laura_n 1

25.03.2013, 15:37

as papa si eu o felie

Dea_Dea 1

25.03.2013, 15:47

Daniela multumesc

Dea_Dea 1

25.03.2013, 15:47

Laura , pentru tine dau ciocolata deoparte

Rocsi 1

25.03.2013, 19:53

O felieeee si mieeee

Bunica 1

25.03.2013, 20:10

Delicioasa!

Sim0na 1

25.03.2013, 20:49

O bunatate de tort ai facut!

Dea_Dea 1

25.03.2013, 22:17

Va servesc cu drag !
Multumesc de aprecieri!! ;x

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort bicolor cu frisca si capsuni