Tort cu branza

de gaby_gabytza in Torturi, 14 Mai 2013 | 6403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • cca 20 piscoturi
  • crema1
  • 400 g branza vaci
  • 3 linguri Ceva Fin Delaco
  • 3 linguri frisca
  • 150 g zahar pudra
  • 1 esenta portocale
  • 1 plic gelatina
  • 5 linguri dulceata prune
  • crema 2
  • 200 ml smantana
  • 100 g zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • sirop
  • 200 ml apa
  • 50 g zahar
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu branza:

Pregatim siropul-caramelizam zaharul si il stingem cu putina apa, iar la sfarsit adaugam esenta si lasam sa se raceasca.

Amestecam branza cu zaharul pudra, apoi adaugam dulceata de prune si frisca. Mixam bine si adaugam lingurile de Delaco, gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe plic si esenta de portocale. Dam la frigider 10 minute

Smantana o mixam cu zaharul si plicurile de zaharul vanilat pana rezulta o frisca consistenta si dam la rece

Asamblare-punem un rand de biscuiti dati prin sirop, apoi adaugam crema de branza, apoi piscoturile trecute prin sirop. Deasupra adaugam frisca iar la final inca un rand de biscuiti inmuiati in sirop. Pudram cu putin capuccino deasupra si dam la frigider o ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]