Ce spectacol culinar Dia!!! O explozie de frumusete! Sa-ti traiasca nepotica !!! Nu stiu cum se poate cineva abtine sa nu-i ofere toate aplauzele...la scena deschisa! Te imbratisez cu drag si o duminica placuta iti doresc!
Sim0na multumim
de fapt sarbatorim amandoua nepoatele,doar ca una e la Timisoara si nu pot sa-i fac si ei.doar acum doi ani am avut bucuria sa le sarbatorim impreuna
Rocsi,fiind tort si pentru ca nu avea margine,de data asta am pus si gelatina ca sa fiu sigura
dar sa stii ca si la celalalt crema a fost foarte ok dupa ce a stat o zi la frigider
Aha...eu tot am facut creme din alea de patiserie,si am gasit retete si in carti,dar nu prea ies tarisoare ,ci mai moi..si as vrea o crema pentru prajituri,dar sa nu aiba unt sau margarina(sau sa aiba putin)dar sa aiba consistenta unei budinci!!!dar daca pun in plus amidon sau faina cred ca e bine multumesc mult
Rocsi,important este sa nu pui prea mult albus,o va inmuia oricat de tare ar fi fost inainde de a-l adauga.Sau poti sa pui frisca in loc de albus,dar sa fie foarte bine batuta.