Pentru blat am topit in cuptorul cu microunde untul si cele 150 gr ciocolata.Imediat le-am amestecat cu apa fierbinte, Le-am lasat sa se racoreasca putin, apoi am adaugat cele 2 oua. Am amestecat faina cu praful de copt si le-am incorporat in compozitia cu ciocolata. Am turnat compozitia obtinuta intr-o tava rotunda unsa cu putin ulei si tapetata cu putina faina. Aam copt la 180 grade Celsius pana cand a trecut proba cu scobitoarea.
Pentru crema am topit ciocolata in 200 ml smantana dulce timp de 1 minut la putere maxima in cuptorul cu microunde. Am lasat la frigider pana cand crema a fost rece si incepuse sa se intareasca putin. Am mixat crema de ciocolata pana cand s-a ingrosat.
Blatul racit l-am taiat pe orizontala si am obtinut 3 discuri. Pe prima felie de blat am presarat 1/2 din cantitatea de zmeura, apoi 1/2 din crema. Am procedat la fel cu celalalt disc si restul de zmeura si crema de ciocolata. Aam acoperit cu cel de-al treilea disc de blat. Deasupra am turnat glazura rezultata din cele 50 gr ciocolata topite in 3 linguri de lapte.
Am lasat la frigider pana a doua zi.