Tort aperitiv

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2015 | 5671 vizualizari

 

Rapid,satios si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mai mare
  • 150 gr de sunca
  • 8 felii de branza topita delaco cu sunca
  • 100 gr de unt
  • 3 oua
  • putin patrunjel uscat

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv:

Scoatem untul din frigider si il lasam sa se inmoaie.Bagheta o taiem felii pe care le ungem cu unt amestecat cu patrunjel.Intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt asezam un rand de bagheta feliata,4 felii de branza topita,4 felii de sunca.

Repetam inca o data operatiunea si lasam ultimul rand sa fie sunca. Cele 3 oua le batem cu sare si piper si le turnam in forma peste compozitie.Lasam la cuptor 10 minute la 200 de grade.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem pune orice umplutura dorim.

2

cand scoatem din cuptor punem o farfurie peste forma si intoarcem invers ca sa putem dezlipi hartia de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort sarat/Cheesecake sarat