Blatul: Spargem 5 oua intr-un castron si mixam foarte bine, pana obtinem o spuma, in care adaugam untul, maioneza si condimentam cu sare si piper mixand din nou pana ce toate ingredientele se inglobeaza complet. In compozitia rezultata adaugam faina, amidonul si incepem sa mixam din nou, astfel obtinem compozitia finala. Tapetam tava (eu am folosit-o pe cea a cuptorului) si turnam compozitia niveland usor cu o spatula. Pe toata suprafata compozitiei punem randuri de masline si ici colo cuiburi de patrunjel proaspat tocat marunt.. Introducem tava la cuptor(incins la 180 grade) si-l lasam 10 minute.
In timp ce se coace blatul, luam un prosop si-l umezim putin. Dupa ce blatul s-a copt, il scoatem din cuptor, foarte rapid punem deasupra tavii un tocator mare de lemn, intoarcem tava si scoatem blatul pe tocator, apoi,fara sa-l rupem il infasuram strans in prosop, lasandu-l asa pana se raceste complet.
Pregatim umplutura astfel: intr-un bol punem crema de branza, adaugam ardeiul gras tocat marunt, sunculita in cubulete, condimentam cu sare si piper, apoi amestecam totul pana obtinem o compozitie omogena.
Cand s-a racit complet intindem o foaie de ceolofan, punem blatul, intindem compozitia si rulam cu grija. Lasam la rece cateva ore si servim cu placere!