Amestecat, introdus in gura si mestecat si sa scriu ce am prestat ca acusi uit ce am amestecat......adica am amestecat si niste crema ramasa de la minieclere.....
Blat : Am folosit o forma de tort cu diametrul de 18 cm, blatul l-am facut cu o zi inainte, se taie mai bine a doua zi. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare. Am incorporat galbenusurile si la final faina, cacaoa si nuca macinata, avand grija sa amestec de jos in sus cu miscari lente. Am tapetat cu hartie de copt forma de tort si am pus compozitia in forma. Am dat forma la cuptorul preincalzit la 180 grade, este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Sirop : Apa si zaharul se pun la fiert sa dea in cateva clocote, appi se trage cratita de pe foc si se adauga fiolele cu esenta de rom.Se lasa la racit.
Crema :Pentru ca mi-a ramas niste crema de la eclere, crema de vanilie clasica din cea fiarta, am folosit-o desi nu era in plan. Intr-un castron am pus mascarponele, laptele condensat si crema de vanilie si am mixat pana sa omogenizat crema.
Asamblare : Am sectionat blatul de tort in patru parti. Am asezat prima parte pe un platou si am insiropat bine, apoi am intins o parte din crema, peste care am pus a doua parte de blat si am insiropat-o, am intins in strat de crema, blat insiropat si apoi crema, asezam si ultima parte de blat insiropat si cu restul de crema imbracam tortul. Decoram cu aschii de ciocolata neagra, ciocolata topoita si cirese confiate.