ce atatea denumiri?i-as fi zis "tort uratel" dar asta vedeti si voi:))))
Blat
Crema1
Crema2
Sirop
Decor
Blatul:
Mixam spuma albusurile. Galbenusurile le mixam cu apa, zaharul si uleiul pana obtinem o crema moale,fina.
Peste galbenusuri adaugam faina, cacaua, praful de copt si amestecam usor.
Incorporam albusurile batute spuma si omogenizam.
Turnam aluatul intr-o forma cu diametru de 26, si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mic spre mediu, pentru aproximativ 40 min.
Crema 1
Untul topit partial il mixam spuma cu zaharul pudra. Adaugam apoi galbenusurile, mixand dupa fiecare, apoi cacaua si esenta de rom.
Crema 2
Mascarponele il mixam usor cu zaharul pudra, apoi adaugam frisca batuta. Omogenizam.
Siropul
Fierbem timp de aproximativ 10 minute apa cu zaharul si capuccino. Inchidem focul si adaugam esenta.
Asamblare
Blatul il taiem in trei pe orizontala.
Pe primul blat ungem cu 1/2 din crema 1, dupa ce l-am insiropat, bineinteles, asezam al doilea blat,sirop, crema 2, apoi ultimul blat si restul de crema
Decoram cu frisca si cu ce mai avem prin dulapuri:))))