Intr-un castron puneti albusurile de la cele 6 oua si le mixati bine pana se-ntepenesc in castron, dupa care adaugati zaharul, apa, si galbenusurile frecate cu uleiul si incepeti sa amestecati cu o lingura, nu cu mixerul , de jos in sus, pale pale, pana se incorporeaza albusurile. Dupa ce incorporati albusurile , adaugati apoi cate putin din faina amestecata cu cacaoa si le mixati cu mixerul. O sa va iasa un aluat mai subtire.
Turnati intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt. O bagati la cuptor pt 30-35 de min la 175 de grade, ultimele 5 minute ridicati temperatura cuptorului pana la 190 de grade. Blatul l-am taiat in 3 si l-am lasat la racit
Il lasam asa si ne ocupam de sirop:
Punem toate ingredientele pt sirop intr-o craticioara la fiert si din momentul cand incepe sa fiarba mai lasam pe foc 5 minute Lasam siropul la racit si mergem mai departe, sa ne ocupam de crema
Intr-un castron punem untul partial topit(traiasca cuptoru' cu microunde) Il mixam bine de tot pana ne iese un fel de maioneza mai slaba
se adauga galbenusurile unul cate unul, zaharul si cacaoa. Mixam pana obtinem crema
Insiropam blaturile si punem crema.
Dam la rece pentru 3-4 ore chiar o noapte.
Apoi preparam glazura ingredientele le punem intr-o craticioara si le fierbem la foc mic pana se topeste zaharul.Turnam cand e calduta.