Tort

de lenca21 in Torturi, 25 Dec 2009 | 12555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi avem nevoie de:
  • -50 gr. margarina
  • -200 gr. de zahar
  • -3 oua
  • -2 linguri de miere
  • -1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins in otet
  • -2 linguri de apa
  • -2 cani de faina
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • -600 gr. de smintina
  • -200 gr. de zahar -miez de nuca
  • -vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort:

Din acest ingredientele pt aluat ne ies circa 8-9 foi,le coacem la cuptor incins.

Dupa ce batem bine cu mixerul smintina cu zaharul si vanila,impartim in doua aceasta crema,jumatate ramine asa dar cealalta jumatate o amestecam cu miez de nuca maruntit foarte fin.

Foile de tort se insiropeaza putin cu suc si incepem a pune crema,deci pe o foaie punem crema cu nuci,pe a doua punem crema doar din smintina si tot asa pina la sfirsit.Deasupra ornamentam cu fructe.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Zebră (2) pentru Rareş