Tochitura munteneasca

de Bucataras Monica in Porc, 28 Feb 2016 | 3983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 300 g carnati
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper
  • 200 ml. vin alb/rosu
  • 100 ml. apa
  • 3 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • telemea (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura munteneasca:

Carnea se taie cubulete, iar carnatii ii taiem rondele. In uleiul incins adaugam ceapa taiata solzisori,dupa ce devine sticloasa punem cubuletele de carne si lasam sa se inabuse,apoi adaugam carnatii, mai lasam 10 minute si punem vinul ,100 ml apa si frunzele de dafin, acoperim si lasam la fiert in jur de 45 minute.Daca este nevoie mai adaugam apa sau vin. Dupa ce au trecut cele 40 de min condimentam cu sare si piper,adaugam cele 3 linguri de bulion diluat in apa ,punem usturoiul taiat feliute si mai lasam inca 10 minute la fiert. Se serveste alaturi de  mamaliguta  si ou ochi.Deasupra radem branza(optional)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura munteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]