Tochitura de porc cu organe

de marinicayou10 in Porc, 17 Mai 2012 | 4791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • inima de porc
  • ficat de por
  • ccarne de porc
  • jumatate de capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • putin ulei si apa
  • Garnitura:
  • piureu sau mamaliga
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu organe:

Taiem carnea de porc in cubulete si o punem in tigaie cu putin ulei.Dupa ce o intoarcem,adaugam ficatul taiat si el cubulete.Dupa ce sau rumenit putin,adaugam si inima.Le calim putin,apoi adaugam sare,piper si condimente si o cana si jumatate de apa si lasam sa fiarba pana scade din apa.Adaugam la urma usturoiul taiat feliute subtiri.

Servim cu piureu de cartofi sau cu mamaliguta

Pofta buna :*:*

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu organe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu pasta de leustean