Tochitura

de Sim0na in Porc, 19 Mar 2012 | 4752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati carnat proaspat (amestec oaie 70%, porc 30%), foarte picanti
  • 400 g carne porc afumata putin
  • 4 feliute sunca afumata putin
  • ulei ptr prajit
  • malai, sare, ulei, apa - ptr mamaliga
  • branza burduf ptr ornat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Am pus la prajit sunca, carnatii si bucatile de carne taiate bucati nu foarte mici.

Separat, am facut o mamaliga din apa, sare, ulei si malai.. o mamaliguta mai tare asa. Am rasturnat mamaliga fiarta bine, in mijlocul platoului, am pus deasupra branza de burduf rasa si bucatile de sunca prajite. De jur imprejurul mamaligii am asezat bucatile de carne si carnat prajite bine.

Am servit alaturi de gogosari si conopida in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

19.03.2012, 22:32

bun,bun

mirela0911 1

19.03.2012, 23:03

mmmmmmm

Sim0na 1

21.03.2012, 07:47

Va invit la masa pe toate! Pupici si multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza creata cu carne de porc