Tochitura de porc cu mamaliguta

de Bucataras in Porc, 29 Dec 2019 | 6558 vizualizari

 

N-ar fi fost Craciun fara o tochitura pe masa, asa ca reteta de azi este o tochitura neaosa cu carne de porc, ceva carnaciori si afumatura, insotita de o lingura buna de cas ce se topeste sub o mamaliguta fierbinte. 

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • piept afumat
  • carnati de porc
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cas framantat
  • mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu mamaliguta:

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite. 

Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine. 

Rumeneste usor carnatii intr-o alta tigaie, apoi in uleiul ramas rumeneste nitel si afumatura. Adauga-le peste carne, arunca si ceapa verde peste ele si lasa sa se amestece aromele. 

Condimenteaza simplu cu sare si piper. 

Pregateste o farfurie cu cateva linguri de cas framantat. 

Pune si de o mamaliga si cand e gata toarn-o fierbinte peste cas, sa-l topeasca. 

Serveste cate putin din toate, neaparat acompaniate de niste muraturi si un pahar de vin. 

 

Pofta mare!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu costita afumata