...am spus adaptata pentru ca in loc de carne de porc am pus kaizer.:)
Ficatii de pasare se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se dau sub jet de apa , se tin la scurs.
Ceapa se curata, se spala , se toaca marunt. Morcovul se spala, se da pe razatoarea mica. Carnatii se portioneaza, la fel si kaizerul.
Intr-o tigaie se pune la incins cca 50 ml ulei. Cand este gata se pune ceapa, morcovul, foaia de dafin. Se lasa impreuna timp de 5 minute, dupa care se adauga carnatii si kaizerul. Dupa ce s-au calit putin, se pun ficatii. Se potriveste de sare, piper. Se pune 150 ml vin rosu demisec si 50 ml apa. Se lasa la fiarba. Daca mai este nevoie se mai completeaza. La final se pune sosul de rosii ( pasta de rosii diluata in 3-4 linguri de apa). Se amesteca bine. Se presara marar verde tocat. Se serveste cu mamaliguta si ceapa rosie.