Tocanita taraneasca

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 19 Mar 2012 | 8290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 4 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 100 gr mazare
  • 100 gr fasole verde(teci)
  • 1 conserva rosii in sos
  • 100 gr ciuperci
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica(radacina)
  • sare
  • piper
  • 3 foi dafin
  • 5 boabe de piper
  • 1 legatura piper
  • 1 legatura patrunjel marar
  • 5 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita taraneasca:

Toate legumele se curata si se spala. Le taiem astfel: ceapa solzisori, cartofii cuburi, ardeiul fasiute, morcovul si pastarnacul rondele, telina betisoare, iar cupercutele in 4. Daca mazarea si fasolea sunt congelate se decongeleaza, iar daca sunt din conserva se strecoara si se splala. Intr-un tuci(ceaun) punem uleiul la incins si calim ceapa, apoi adaugam morcovul, pastarnacul si telina....le calim si adaugam ardeiul. Adaugam si cartofii si punem apa cat sa fie la nivelul cartofilor..lasam la fiert...cand sunt aproape gata fierte adugam si ciupercile, mazarea, fasolea si conserva de rosii, piperul boabe si foile de dafin. Lasam la fiert pana ce scade sosul. Asezonam cu sare si piper si oprim focul. Presaram si mararul cu patrunjelul taiate fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci și roșii cherry - rețetă de post