Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter

de camelia75 in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2013 | 6715 vizualizari

 

Pentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 5 cartofi (medii)
  • 2 morcovi
  • cateva buchetele de conopida si broccoli(eu am avut congelate)
  • 2 rosii
  • 1 legatura de ceapa
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter:

1.Spalati bine pulpele,apoi le condimentati cu sare si piper.
2.In vasul Zepter puneti uleiul de masline,apoi asezati pulpele de pui si acoperiti cu capacul.Focul sa fie mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde OPRITI focul si nu ridicati capacul.
3.Dupa 10 minute ridicati capacul si adaugati cartofii taiati cubulete,morcovii taiati rondele,broccoli si conopida.Acoperiti cu capacul si lasati la foc mic.
4.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus,ridicati capacul adaugati rosiile decojite taiate cubulete si ceapa tocata.Amestecati,puneti capacul si Opriti focul.Nu mai ridicati capacul timp de 15 minute.
5.Dupa cele 15 minute potriviti cu sare,piper si adaugati marar tocat in momentul servirii.(eu o prefer cu ceapa verde tocata marunt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui