Pentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.
1.Spalati bine pulpele,apoi le condimentati cu sare si piper.
2.In vasul Zepter puneti uleiul de masline,apoi asezati pulpele de pui si acoperiti cu capacul.Focul sa fie mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde OPRITI focul si nu ridicati capacul.
3.Dupa 10 minute ridicati capacul si adaugati cartofii taiati cubulete,morcovii taiati rondele,broccoli si conopida.Acoperiti cu capacul si lasati la foc mic.
4.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus,ridicati capacul adaugati rosiile decojite taiate cubulete si ceapa tocata.Amestecati,puneti capacul si Opriti focul.Nu mai ridicati capacul timp de 15 minute.
5.Dupa cele 15 minute potriviti cu sare,piper si adaugati marar tocat in momentul servirii.(eu o prefer cu ceapa verde tocata marunt)