Tocanita de vinete

de Lau in Mancaruri de legume, 18 Noi 2019 | 3255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 dovlcel
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 500 g carne de porc
  • 300 g suc de rosii
  • 2 rosii
  • 5 catei usuturoi
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 varf cutit curry
  • 1 varf cutit ghimbir
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 100 g telemea de oi
  • 5 oua
  • patrujel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete:

Carnea de porc o taiem cubulete si o punem la fiert cu apa, sare si o foaie de dafin.

Curatam vinetele, dovlecelul si le taiem cubulete.

Ceapa o curatam, tocam marunt si o calim cu morovul taiat cubulete in uleiul incins.

Adaugam carnea scursa de apa, lasam sa se prajeasca impreuna pentru cca 5 min, adaugam rosiile tocate marunt si sucul de rosii, legumele tocate, condimente dupa gust.

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pana ce legumele is gata, amestecand din cand in cand.

Cand legumele sunt fierte adaugam usuturoiul pisata,amestecam si facem cu lingura 5 adancituri, adaugam ouale, branza taiata felii, acoperim cu capacul si lasam cca 5 min, pana ce ouale sunt gata.

Adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete aperitiv