Tocanita de stevie

de violeta30 in Mancaruri de legume, 10 Apr 2015 | 4048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita
  • 10 legaturi stevie oparita
  • 2 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de stevie:

Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ulei, apoi punem 100 ml apa pentru a se inabusi.

Stevia oparita o tocam marunt si o punem peste ceapa calita. Potrivim de sare si lasam sa scada putin. Punem bulionul, doar dupa ce a scazut lichidul din stevie.

Lasam 10 minute la fiert si punem usturoiul pisat ca pentru mujdei. Mai lasam pe foc un minut si oprim focul.

Se poate servi cu mamaliguta sau cu ou ochi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de stevie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Urzici cu usturoi