Tocanita de rosii cu mamaliguta

de jolygina in Mancaruri de post, 13 Iun 2010 | 18357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mai mari
  • 2 cutii de rosii (eu am gasit rosii la conserva din acelea mici)
  • un ardei galben
  • sare
  • piper
  • mamaliga:
  • un pahar de malai
  • o ligurita de sare si 4 pahare de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu mamaliguta:

se taie ceapa solzisori si ardeiul fideluta si se calesc

se adauga rosiile din conserva si se mai pune o cana de apa peste
se lasa sa fiarba la foc mic pana scade bine
la sfarsit se adauga un ou intreg si se amesteca
se serveste cu mamaliguta calda
eu am facut mamaliguta la microunde mai rapid
se pune apa se ameseca cu sarea si malaiul si se baga la microunde cate patru minute de patru ori
la fiecare patru minute se scoate si se amesteca cu telul sau o lingura de lemn
mamaliga la microunde se baga la puterea cea mai mare a cuptorului cu microunde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu usturoi