Tocanita de pui la minut

de flori24 in Pui, 25 Ian 2014 | 4078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 400g mazare
  • 650 g pastai galbene
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • patrunjel,marar
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui la minut:

Se spala copanele se curata si se dau la prajit in oala intr-o lingura de ulei ,la foc mic.Se spala ceapa si morcovul.Ceapa se taie cubulete mici iar morcovul se da prin razatoare.Se pun in oala la calit impreuna cu carnea.Lasam pana se aureste ceapa adica aproximativ 2-3 minute,si adaugam pastaile si mazarea .punem 2 cani de apa si o lasam pe foc timp de 20-30 minutes.Punem pasta de tomate,condimentele ,mararul si patrunjelul.O lasam in continuare 5 minutele pe foc o gustam si gata:).

TIPS-URI

1

Eu am zarzavat in congelator, amestecuri de legume am pus si cateva rosii cu morcov si patrunjel:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui la minut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]