Tocanita de pui de tara

de cristinutanicolita in Pui, 1 Dec 2015 | 10108 vizualizari

 

#gatescpentruocarte

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 pahar suc de rosii
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 5 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui de tara:

Carnea se condimenteaza cu sare, piper, boia.

Ceapa se curata, spala si se toaca.

Ardeiul se curata de seminte si cotor,se spala si se taie.

Usturoiul se curata si se piseaza.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins.

Se adauga ceapa si se caleste.

Se adauga si carnea si se mai caleste cateva min impreuna cu ceapa.

Se adauaga ardeiul si usturoiul.

Se adauga sucul de rosii si 2 cani de apa.

Cand, carnea s-a fiert se ia de pe foc.

Noi am servit alaturi de mamaliguta calda.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui de tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.12.2015, 20:30

Imi place cu mamaliga!

Rocsi 1

02.12.2015, 20:32

Gicuta 1

03.12.2015, 08:41

Eeeii, ce tocanita gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]