Tocanita de pui cu ciuperci

de marinicayou10 in Pui, 22 Feb 2012 | 5463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 cepe mari
  • 500-600 gr ciuperci proaspete
  • un pahar smantana grasa de la Danone
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • o lingurita cimbru
  • o lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • putin marar sau partunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ciuperci:

Asa..acum trecem la treaba :) Pieptul de pui il taiem fasii lungi. Ceapa julienne, ardeiul tot ceva fasii ..le vedeti in poze. Nu trebuiesc tocate marunt. Ciupercutele le taiem felii.

Acum, punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa, dupa 10 minute adaugam si ardeiul, calim putin, adaugam puiul si calim bine pana isi schimba culoarea. Adaugam ciupercile si amestecam odata, apoi lasam sa fiarba. Nu adaugam apa pt ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legulmele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc dupa gust toate. 2 catei de usturoi tocati marunt si smatana. Amestecam bine toate si oprim focul. Adaugam marar sau patrunjel.

Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu fenicul