Tocanita de pui

de oana_pisicutza16 in Pui, 16 Iul 2012 | 5783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • O ceapa potrivita
  • 3 lingurite de pasta de ardei
  • 3 linguri faina
  • Lapte
  • Sare
  • Piper
  • Apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei

peste ceapa calita se adauga pasta de ardei

pulpele se spala si se taie in doua

se calesc si pulpele pana isi schimba putin culoarea

se pune apa cat sa acopere pulpele

se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba

cand s-a fiert carnea se face o ingroseala din faina si lapte

se adauga ingroseala la tocanita si se lasa sa dea un clocot

se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu pui