Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata

de simona72 in Porc, 12 Sep 2013 | 8694 vizualizari

COMENTARII (21)

kukibella 1

12.09.2013, 18:16

CE BİNE ARATA

Bya Ralu 1

12.09.2013, 18:16

cred ca e super

portiadelumina 1

12.09.2013, 18:16

Gustos şi minunat prezentat. Bravo, Simona!

Alina26 1

12.09.2013, 18:18

ce bine arata!!!imi place!!!!

CookieMonster 1

12.09.2013, 18:26

vaiiiiiiiiiii, vin la tine!!!!

Angelina_Elena 1

12.09.2013, 18:31

Foarte buna!

simona72 1

12.09.2013, 18:38

Multumesc frumos pt cuvintele si aprecierile voastre!! este expirata

MotanLaOale 1

12.09.2013, 18:46

buna buna

alilianaa 1

12.09.2013, 18:51

delicoasa...imi place si prazul si cu afumatura langa...e ..bun de mancat..

Ina 1

12.09.2013, 18:57

Buna mancarica! de retinut pentru Costel , ca el e fan praz

diaconta 1

12.09.2013, 19:18

Harnica mai esti Simona

FlaviaD 1

12.09.2013, 19:18

Yam-yaaam

simona72 1

12.09.2013, 19:20

nadea68 1

12.09.2013, 20:02

Bunica 1

12.09.2013, 20:07

Ce bunatate ai facut,fata frumoasa!

Rocsi 1

12.09.2013, 20:21

Mmm vin sa ma asez la masa

xana 1

12.09.2013, 21:30

simona72 1

12.09.2013, 21:34

Corinuta 1

12.09.2013, 21:36

Fara costita va rog, i-o cedez lu' Cleme!

laura_n 1

12.09.2013, 21:45

m-ai dat pe spate

Valclaudia 1

12.09.2013, 22:22

eu salivez.... Da stiu ca-i vin maine de hac prazului din camara! Ca ma-nervasi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc cu ciuperci