Tocanita de porc cu ardei copti

de mihaelar63 in Porc, 9 Sep 2014 | 7958 vizualizari

 

Cum ne-a fost dor de carnita de porc , nu am stat pe ganduri si am preparat .

 

INGREDIENTE

  • kg carne porc [ pulpa]
  • .3 ardei copti
  • 2ardei Kapia
  • 2 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 1 ceapa galbena mare
  • 10 catei usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • boia rosie de ardei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ardei copti:

Legumele se curata si se spala .

Carnea de porc se taie bucati mici [ cat ar incape intr-o lingura ].

Rosiile se curata de pelite si se toaca cu blenderul vertical .

Se pune  la calit in ulei  ceapa , ardeiul Kapia , si usturoiul care au fost tocate marunt .

Cand ceapa devine translucida se adauga ardeiul copt taiat marunt si carnea cuburi .

Presarati amestecul cu sare si boia rosie de ardei . Amestecati .

Turnati o cana de apa si lasati sa fiarba la foc domol cu capacul deasupra .

Daca este nevoie mai adugati  putina apa .

Dupa 40 minute cand carnea este fiarta si apa a scazut [legumele formand un sos bine legat], adugati rosiile.

Lasati sa mai fiarba cateva minute impreuna .

Dregeti gustul cu sare si piper .

Serviti cu mult patrunjel verde si garnitura preferata . Noi am avut mamaliguta .

TIPS-URI

1

Nu prajiti boiaua rosie de ardei , devine amaruie .Imediat ce o adaugati peste legumele prajite , amestecati si puneti putina apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc la ceaun - Reteta savuroasa ideala pentru gurmanzi