Tocanita de pipote de pui

de Denissa in Pui, 19 Oct 2011 | 7459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote de pui
  • 2-3 cepe
  • 4-5- ardei grasi (de diferite culori)
  • bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

Se curata bine pipotele de pui.

Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei.

Dupa ce ceapa este calita se adauga ardeiul taiat cubulete si se calesc impreuna, dupa care se adauga bulion.

Se adauga pipotele si se pune apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba bine dupa care se potrivesc de sare, se adauga piper si verdeata.

Merge de minune cu mamaliguta!

 

TIPS-URI

1

noua ne place cu mai mult sos asa ca nu las sa scada prea mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kmy 1

22.11.2011, 17:36

multumesc pentru reteta...e prima oara cand fac asa ceva si a iesit foarte buna

Denissa 1

23.11.2011, 08:20

cu placere kmy

lavinia_dumitru 1

11.01.2012, 16:22

Buna rau!!!!!
Felicitari pt postare!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]