Tocanita de pipote de pui

de Denissa in Pui, 19 Oct 2011 | 6871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote de pui
  • 2-3 cepe
  • 4-5- ardei grasi (de diferite culori)
  • bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

Se curata bine pipotele de pui.

Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei.

Dupa ce ceapa este calita se adauga ardeiul taiat cubulete si se calesc impreuna, dupa care se adauga bulion.

Se adauga pipotele si se pune apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba bine dupa care se potrivesc de sare, se adauga piper si verdeata.

Merge de minune cu mamaliguta!

 

TIPS-URI

1

noua ne place cu mai mult sos asa ca nu las sa scada prea mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kmy 1

22.11.2011, 17:36

multumesc pentru reteta...e prima oara cand fac asa ceva si a iesit foarte buna

Denissa 1

23.11.2011, 08:20

cu placere kmy

lavinia_dumitru 1

11.01.2012, 16:22

Buna rau!!!!!
Felicitari pt postare!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui si usturoi