Tocanita de pasare cu galuste de faina

de Ina in Pui, 12 Apr 2019 | 3104 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

12.04.2019, 22:32

buna buna

Ina 1

12.04.2019, 23:10

vasimur 1

12.04.2019, 23:16

RODIMUR 1

12.04.2019, 23:22

Ai, ce bună este...!

mihaelar63 1

13.04.2019, 00:36

Sunt capabila sa mananc singura toate galustele, atat de mult imi plac )

mena29 1

13.04.2019, 02:16

O ce bună. Chiar demult n-am mai făcut.

Adi 1

13.04.2019, 07:44

Buna!

Bunica 1

13.04.2019, 08:44

N-am facut niciodata,dar tare bine arata!

mirela0911 1

13.04.2019, 10:27

Foarte buna tocanita!

Ina 1

13.04.2019, 14:11

Va multumesc! Cand am vazut la Tusnad cum gatea batranica de la vila mi-am si cumparat sita speciala pentru galuste mici care se prepara precum macaroanele noastre: cu branza, smantana...

Lau 1

13.04.2019, 14:43

Tare buna

Rahela Velicu 1

13.04.2019, 15:28

dantes 1

13.04.2019, 15:46

Buna!

loredanaaa 1

13.04.2019, 22:41

Rocsi 1

14.04.2019, 11:48

Ce bine arata!

Nepotii_si_bunica 1

14.04.2019, 17:33

E tare buna cu galuste!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pulpe de pui si ciuperci