Tocanita de naut cu chorizo si salvie

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 18 Aug 2019 | 1444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 grame naut uscat
  • ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1 bucata 15 cm chorizo
  • 2 foi dafin
  • cateva cremgute cimbru
  • 1-2 lingurite paprika afumata
  • cateva fire salvie
  • 1 lamaie
  • sare, piper
  • iaurt si paine pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu chorizo si salvie:

Nautul se hidrateaza in apa rece peste noapte, apoi se fierbe 45 de minute in apa cu sare, pana devine fraged. 

Ceapa se taie julienne, usturoiul se piseaza si chorizo se taie felii.

Se incalzesc 2-3 linguri de ulei intr-o cratita/ caserola. Se caleste ceapa, impreuna cu usturoiul 5 minute, la foc mediu pana se inmoaie si prind putina culoare. Se adauga chorizo, dafinul si cimbrul si se soteaza cateva minute pana devin aurii. Se adauga nautul fiert si paprika, se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, la foc mediu spre mic.

La final, se adauga salvia tocata, sare, piper si sucul de lamaie si se serveste cu iaurt si paine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu chorizo si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naut cu ciuperci brune si sos de rosii