Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte

de AndrutzaP in Mancaruri de legume, 9 Sep 2016 | 3687 vizualizari

 

   Este pentru prima data cand gatesc nautul astfel. Dar, recunosc, ca mi-a placut! Foarte bun si satios.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve naut prefiert (800 g)
  • 1 ceapa mare
  • 4 ardei capia
  • 4 rosii ( eu am folosit portocalii daer sunt la fel de bune si cele rosii-normale)
  • sare, piper, marar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte:

Pentru inceput, puneti ardeii si rosiile la copt. 

Intre timp, curatati si spalati ceapa.

Cand ardeii si rosiile sunt coapte, lasati-le la racorit si apoi curatati-le de pielita.

Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si caliti ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa adaugati ardeii si rosiile taiate. Lasati legumele sa se caleasca impreuna cateva minute si apoi adaugati nautul din conserva (scurs de zeama si clatit).

Adaugati un pahar de apa si lasati sa fiarba aprox 30 minute.

Cand este gata presarati sare si piper dupa gust. Opriti focul si apoi puneti mararul tocat marunt.

Serviti cu o salata de rosii cu ceapa.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti folosii la fel de bine si rosii normal, eu am folosit rosii portocalii pentru un plus de culoare.

2

taiati ardeiul copt si rosiile in fasii mai mari, va arata mai bine in mancarica

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor