Tocanita de miel cu smantana

de katty in Oaie, 15 Mai 2020 | 5452 vizualizari

 

De mult visez la aceasta mancare delicioasa cu carne de miel.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de miel cu os
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 300 gr smantana
  • marar verde
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura baza ptr mancare optional
  • ierburi de provence
  • mamaliga pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu smantana:

Portionam carnea si o spalam bine, apoi o scurgem de apa.

In uleiul incins rumenim usor carnea pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam din cand in cand pana ceapa se inmoaie si  acoperim cu apa. Punem foile de dafin si fierbem pana carnea se inmoaie.

Diluam faina intr-o cana de apa si adaugam peste zeama. Fierbem 15 minute, apoi adaugam smantana, piper, sare, ierburi de provence si baza pentru mancare. Dam cateva clocote, apoi adaugam mararul si oprim focul.

Servim cu mamaliga, piure de cartofi sau orez.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatit cu bere