Tocăniță de legume

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 6 Apr 2014 | 4538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vânătă mică, tăiată cuburi
  • 200 grame de ciuperci mici
  • un dovlecel mic, tăiat cuburi
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • o ceapă roșie
  • o cană de suc de roșii
  • o lingură de mix ierburi de Provence
  • un ardei rosu, tăiat cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi, tăiați rondele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniță de legume:

Se sotează ceapa împreună cu usturoiul într-o lingură de ulei și se presară sare și piper. Se amestecă cu sosul de roșii și se lasă deoparte.

Într-o tavă termorezistentă, se asează uniform amestecul de sos de roșii, iar peste, legumele tăiate. Deasupra se așează ardeiul și se stropește totul cu uleiul rămas, ierburile provencale, sare și piper.

Se acoperă și se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, unde va rămâne pentru 50-55 de minute până când apa a fost absorbită. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lecio ( gustarica din ardei )