Tocanita de inimi si pipote (light)

de Dea_Dea in Pui, 29 Apr 2013 | 3258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr inimi si pipote
  • 4 linguri branza de vaci
  • 4 linguri de iaurt
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de inimi si pipote (light):

Se spala inimile si pipotele si se pun la fiert.

Se amesteca branza cu iaurtul si oul.

Cand sunt fierte pipotele se scurge apa de pe ele, se adauga compozitia de branza , iaurt si ou , se condimenteaza cu sare si se mai lasa la foc 5-10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de inimi si pipote (light)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui