Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci

de Gherca Daniela in Ficat, 28 Apr 2015 | 20211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei de pui
  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri cu bulion
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci:

Curatam ficateii de pielita, ii spalam bine si ii scurgem bine de apa. Ciupercile le spalam, curatam si si le taiem feliute. Ceapa o taiem marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul si cand s-a incins bine, punem ficateii ii prajim bine pana sunt frumos rumeniti, adaugam si ceapa, iar cand a devenit lucioasa adaugam si ciupercile, amestecam si lasam putin pana se inmoaie in propria apa.

Adaugam bulionul amestecat cu apa, potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana scade tot sosul. In ultimele 10 minute adaugam si usturoiul pisat. La final punem patrunjel tocat verde.

Noi am servit cu mamaliguta!

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Daca considerati ca mai trebuie apa mai puteti adauga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci la tigaie