Tocanita de fasole

de bahna_violeta in Mancaruri de post, 18 Aug 2012 | 5162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • patrunjel
  • delicat
  • oregano
  • busuioc
  • bulion
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole:

Am folosit fasole din acestea verzi cu boabe mari din care am folosit doar boabele. Punem ceapa la calit dupa care punem rosiile cu delicat, oregano si busuioc. Lasam cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele, dupa acea punem fasolele si un pahar de apa si le lasam la fiert. Cand e aproape gata punem bulionul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sim0na 1

20.08.2012, 10:41

Ce pofta mi-ai facut...

laura_n 1

20.08.2012, 13:57

buna tare

jolygina 1

20.08.2012, 18:42

cea mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole, de post