Vinete cu usturoi si patrunjel

de ralu_ca in Mancaruri de post, 21 Sep 2013 | 6094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 vinete
  • patrunjel
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • ulei masline
  • otet de mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu usturoi si patrunjel:

Dupa ce am spalat vinetele, le-am taiat felii si le-am asezat in tigaie, am acoperit-o si am lasat approx 20 minute la foc moderat. Intr-un vas de yena am pus un strat de vinete, patrunjel tocat, usturoi felii, sare , putin ulei si otet, apoi acelasi proces. Este un aperitiv foarte gustos.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

karla 1

21.09.2013, 23:57

Corinuta 1

22.09.2013, 15:17

buna!

FlaviaD 1

22.09.2013, 15:38

Arata grozav de bine! M-as baga la o protie daca mai ai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de gogonele