Tocanita de ciuperci Pleurotus

de burdulea56 in Mancaruri de post, 16 Apr 2010 | 26586 vizualizari

 

O mancare usor de gatit, rapida, se poate servi cu mamamliguta si muraturi, e buna si in post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 150 ml ulei,
  • 2 lingurite boia,
  • 1 lingurita piper,
  • 1 lingurita vegeta,
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
  • 1 legatura patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci Pleurotus:

Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa cateva minute la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua si imediat ciupercile spalate si taiate bucati, se adauga putina apa(foarte putina deoarece ciupercile mai lasa apa), punem usturoiul taiat marunt.

Fierbem 15 minute la foc potrivit, adaugam vegeta, potrivim de sare. Se adauga patrunjel verde tocat dupa ce se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci Pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata