Tocanita de ciuperci Pleurotus

de burdulea56 in Mancaruri de post, 16 Apr 2010 | 26342 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

16.04.2010, 21:54

imi place mancarea de ciuperci(dar de ciuperci la borcan nu imi plac cele proaspete)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 23:08

marcela1979 1

16.04.2010, 23:26

excelenta

nadina73 1

17.04.2010, 01:37

super bune 5 furculitemie imi plac la nebunie ciupercile

burdulea56 1

17.04.2010, 15:50

Mie nu imi plac cele conservate, parca au gust de iod.

mihaelar63 1

17.04.2010, 16:16

pleurotis-ul e altceva . rocsi ai incercat ?

Rocsi 1

17.04.2010, 20:37

nu am incercat mihaelar.dar poti sa imi zici cam cum e?daca poti..mersi

madi_marin 1

17.04.2010, 20:59

wow...eu acum am vazut reteta asta a ta...... trebuie sa fac si eu neaparat, ca imi plac ciupercile foarte mult....

Sylvia 1

19.04.2010, 10:26

Imi place !!!

epurasha2bb 1

19.04.2010, 10:39

foarte bun!pleurotus au un gust deosebit numai ca trebuie gatite timp mai mult decat champignioanele insa diferenta de gust e in favoarea pleurotusului!

epurasha2bb 1

19.04.2010, 10:40

rocsi vezi ca se gasesc la marketuri in pungi , sunt mari ca niste urechi de elefant!

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 01:01

adry88 1

20.05.2011, 11:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de bame