Tocanita de ciuperci cu pui

de aurelya68 in Pui, 19 Apr 2011 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Pulpe pui
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • o conserva rosii Cirio
  • 1 cartof
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui:

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper si se pregatesc pe gratar. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la calit in putin ulei. Se adauga ciupercile taiate. Dupa ce acestea s-au inmuiat, se adauga rosiile Cirio, usturoiul taiat marunt si se condimenteaza dupa gust. Se poate adauga o cana de apa, pentru mai mult sos. Pentru ca sosul sa fie mai gros, se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si se lasa sa fiarba bine. Se serveste alaturi de pulpa de pui, peste care se pune putin sos de la ciuperci. Se presara patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta