Tocanita de ciuperci cu carne de porc

de Tabita _ in Porc, 25 Feb 2013 | 4449 vizualizari

 

Inspirata din bucataria romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 350 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 150 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu carne de porc:

Bucatelele de carne, ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele se pun in uleiul incins.

Se lasa cateva minute si se adauga apa fiarta cat sa-I acopere.

Se adauga rosiile rase si se lasa sa fiarba in continuare.

Separat se taie ciupercile feliute si se pun in putin ulei incins si se calesc.

Dupa ce au fiert legumele si carnea, se adauga ciuprcile calite si se mai lasa 10 minute.

TIPS-URI

1

Deasupra se adauga patrunjel.

2

Se serveste cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]