Gulas de porc la wok

de T I M E A in Porc, 8 Dec 2012 | 4196 vizualizari

 

Un gulas ideal pentru pranzul de duminica, mai ales daca aveti mancatori de carne de porc in casa asa cum am eu :).

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spata de porc
  • 1 ardei rosu
  • 3 cepe potrivite
  • sare si piper
  • 6 lingurite pasta de gogosari cu rosii
  • cimbru
  • oregano
  • 3 cani de apa
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la wok:

Calim in uleiul incins ceapa si ardeiul tocat.

Carnea spalata o taiem cubulete si o punem in wok peste ceapa si ardei si calim cateva minute.

Punem 2 cani de apa si lasam gulasul la fiert la foc mic. Adaugam o jumatate lingurita sare si la fel si piper.

Daca mai e nevoie mai adaugam o cana de apa si lasam la fiert pana este fiarta carnea din gulas.

Spre final adaugam pasta de gogosari cu rosii si oregano si cimbru tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 minute.

Gulas se serveste  cu piure de cartofi si salata de cruditati.
Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

aceasta reteta de gulas se poate prepara si din carne de vita

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la wok" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricaş cu găluşte de făină