Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

de deyutzky in Pui, 18 Dec 2012 | 25503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 3 cepe mai marisoare
  • 2 morcovi
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • ulei
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri faina
  • 2-3 cani de apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpe de pui:

Intr-o tigaie mai inalta(am avut eu) sau intr-un ceaun se pune ulei, apoi se adauga ceapa tocata si se lasa putin la calit.

Se adauga morcovul taiat cubulete+cele 2 linguri de zarzavat,  se pune putina apa si se lasa acoperit cca 5 minute.

Se spala pulpele de pui si se pun in tigaie, se adauga 2-3 cani de apa cat sa le cuprinda, se acopera si se lasa la fiert cca 20 minute.

Se adauga sucul de rosii amestecat cu faina si putina apa, apoi se pune sare si piper dupa gust si se mai lasa acoperit cateva minute.

Pofta buuna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pui