Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

de deyutzky in Pui, 18 Dec 2012 | 25873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 3 cepe mai marisoare
  • 2 morcovi
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • ulei
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri faina
  • 2-3 cani de apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpe de pui:

Intr-o tigaie mai inalta(am avut eu) sau intr-un ceaun se pune ulei, apoi se adauga ceapa tocata si se lasa putin la calit.

Se adauga morcovul taiat cubulete+cele 2 linguri de zarzavat,  se pune putina apa si se lasa acoperit cca 5 minute.

Se spala pulpele de pui si se pun in tigaie, se adauga 2-3 cani de apa cat sa le cuprinda, se acopera si se lasa la fiert cca 20 minute.

Se adauga sucul de rosii amestecat cu faina si putina apa, apoi se pune sare si piper dupa gust si se mai lasa acoperit cateva minute.

Pofta buuna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa