Tocanita de cartofi noi

de aalliinnaa07 in Mancaruri de post, 13 Iun 2013 | 13574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 frunza dafin
  • 4 linguri bulion rosii
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi noi:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa o curatam si o taiem marunt si o punem la calit in ulei, dupa ce s-a calit ceapa adaugam morcovul taiat felii subtiri si cartofii taiati cuburi si frunza de dafin. Adaugam apa cat sa treaca peste cartofi.

Lasam cartofii sa fiarba 30-40 de minute, incercam cu fruculita pentru a vedea daca s-au fiert. Dupa ce s-au fiert cartofii adaugam bulionul si amestecam cu grija sa nu se sfarame, lasam tocanita de cartofi sa mai dea 2 clocote dupa care o condimentam dupa gust si o lasam sa fiarba in continuare. Cand consideram ca tocanita este destul de cosnsistenta o luam de pe foc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)